Make your own free website on Tripod.com

dreadpirate

Elf fantasy fair

Home
Surfvakantie
Elf Fantasy Fair
Dreadzzz
Pirates
Contact Me
Interrailvakantie 2004
Muziek,film,boek,theater

De Elf Fantasy Fair is een jaarlijks terugkerend evenement in het voorjaar. Een weekend lang zijn er stands met fantasy artikelen en komen er bekende (en niet bekende) auteurs, acteurs, wetenschappers, artiesten en muzikanten die fantasy maken. Op deze dagen komen uit alle hoekjes en gaatjes van Nederland de elfen, trollen, orks, piraten en kabouters te voorschijn. De meeste mensen gaan namelijk verkleed naar dit evenement. Zo ook ik!
 

eff20042.jpg

 
 
Dit jaar was de EFF op 23 en 24 april, bij Kasteel de Haar (vlakbij Utrecht) Helaas helaas het is dit jaar dus alweer voorbij. Maar het was weer helemaal geweldig!!!
Het speciale thema was dit jaar Piraten, daar liepen er dan ook een heleboel van rond. Zo was er ook een heuse piratenshow, met piratenschip en kanonnen en al. Echt briljant was het niet, maar wel erg grappig.
Ik zelf was verkleed als boself, zie foto hiernaast. Zo zat ik dus ook achter het stuur, met zonnebril ook (foto eronder). Zo heb ik veel mensen op de weg aan het schrikken gekregen haha. Jorina was als piraat, Femke als witte elf en Youri ook als piraat.(zie foto hieronder)
Ik ben nooit zo veel gefotografeerd, dat was echt super!
 
 
 
 
 

eff2.jpg

Voor meer informatie kun je kijken op de site van de elffantasyfair: www.elffantasyfair.nl
Wil je zelf een kostuum maken? Op deze site kun je ideetjes opdoen! Er staan namelijk foto's van voorgaande jaren, en ook is er een trailer te zien.
 
Verder is nog een handige link: www.naaipatronen.nl , deze patronen zijn wel wat aan de prijzige kant, maar er zitten wel hele mooie tussen! En ook hier kun je goed ideeen opdoen.
 
 

effjorienzittend.jpg

effikkuautosmall.jpg

effjojo2.jpg

effjojokleincopy.jpg